Month: November 2014

Project w38

Project w38

The Western ticket Hall for London Underground Circle and District Line, at Kings Cross St Pancras was scheme designed by Brunskill Design. The strategy was developed to save huge costs of a crossing under the road further up towards Pentonville Rd. We suggested creating a link into St Pancras, a link to the south side of Euston Rd and a link into the main kings cross ticket hall. A large

Project w39

Project w39

Our fitout design to a station project shown here includes several one off bespoke space saving items, developed for washrooms that have an extremely high volume of users. The washbasin design is very sleek and streamlined and contains soap, water, drier, etc. Special signage, including very thin illuminated signs and ‘man’ shaped signs were developed too. The entrance area was refurbished too.

Project 37

Project 37

This is an underground station. Brunskill design were team leader for the scheme and detail design stages. It is now the First Capital Connect station at St Pancras. Particular aspects of interest include: generous platform width – really wide entrances to platform to make the whole place feel spacious an less congested. These entrances have a blue glass strip indicating where they are – built in bespoke seating, suitable for

Project w36

Project w36

This carefully designed refurbishment and extension project included reuse of some existing items that were being relocated. The new kitchen is lit by a new rooflight. We specified everything to a high degree and the project went smoothly. Some of the stained glass windows were existing single glazed that were backed with double glazing to improve energy efficiency. Some of the doors and windows were rearranged to improve the circulation

Project w23

Project w23

The propriety is a detached bungalow of brick construction with areas of old render. The proposal is for a new facing wall proposed to be built on the front of the building and an insulated jacket of high performance render to be wrapped around the building which is to be wholly remodelled. The addition of a screened balcony to the rear and roof lights on the new roof extension is

Page 1 of 212